• ”Lähes yhtä tuhoutumaton kuin Nokia 3310”: Nokia-uutuus kestää painepesunkin

    HMD Global on esitellyt puhelimen, joka tuo pitkästä aikaa jotain uutta tavallista kestävämpien älypuhelinten markkinoille.

    Nokia-puhelimistaan tunnettu HMD Global on esitellyt XR21-älypuhelimen, joka tuo pitkästä aikaa uuden laitteen kestävämpien älypuhelinten markkinoille, jolla ei ole viime vuosina ollut merkittävää kilpailua. Takavuosina muun muassa Samsung esitteli säännöllisesti vahvistetulla rakenteella varustettuja puhelimia, jotka oli tarkoitettu esimerkiksi ulkotyötä tekeville.

    XR21:n etuna on paitsi kestävä rakenne, myös pitkä, jopa kahden päivän pituinen akunkesto. Valmistaja viittaa lanseeraustiedotteessa takavuosien 3310-hittipuhelimeen, joka tunnettiin aikanaan lähes rikkoutumattomana puhelimena. 3310-mallia ei alun perin suunniteltu erityisen vahvarakenteiseksi, mutta yksinkertainen laite kesti hämmästyttävän hyvin pudotuksia ja kovempaakin käyttöä hajoamatta.

    HMD Global mainostaa uutta XR21-laitettaan niin kestäväksi, että sitä voi pestä 100 barin painepesurilla 80-asteisella vedellä. Harvalla käyttäjällä on tähän tarvetta, mutta toisaalta XR21:n kanssa ei tarvitse pelätä märkiä tai normaalia lämpimämpiäkään olosuhteita, sillä laitteen kerrotaan selviävän 55-asteisessa lämpötilassa. Pakkasta puhelin sietää enintään 20 astetta.

    Takakannen kerrotaan olevan iskunkestävä. Puhelimen ostajalle HMD lupaa vuoden ajaksi maksuttoman näytönvaihdon.

    HMD tarjoaa Nokia XR21:n ostajalle neljän vuoden kuukausittaiset tietoturvapäivitykset, kolmen vuoden käyttöjärjestelmäpäivitykset, kolmen vuoden takuun ja yhden vuoden näytönvaihtotakuun. Laitteen suositushinta on 549 euroa ja se tulee saataville toukokuun aikana.

    Tagit: HMD Global  Nokia XR21  älypuhelin  
      Takaisin
    0 kommenttia:
    Kommentoi: