• OnePlus esitteli Pad 2 -huipputabletin: Yllätys akun kestossa

    OnePlus Pad 2:n parasta antia on iso akku ja nopea lataus.

    OnePlus on esitellyt Milanossa Pad 2 -tabletin, jonka myynti Euroopassa alkaa 1. elokuuta 549 euron hinnalla. Tabletissa on isokokoinen 9 510 milliampeeritunnin akku, jossa riittää virtaa enintään 43 päivän valmiusaikaan. Akku voi ladata 67 watin pikalatauksella, minkä ansiosta virtalähde täyttyy nollasta 100 prosenttiin 81 minuutissa.

    Tablet-uutuus on 6,49 millimetrin paksuinen ja alumiinirunkoinen. Se on varusteltu kuudella stereokaiuttimella. Näytöllä on kokoa 12,1 tuumaa. Uutuudessa on 256 gigan kovalevy ja 12 gigatavun keskusmuisti.

    OnePlus myy erikseen Stylo 2 -kosketuskynän, jonka hinta on 99 euroa. Näppäimistö on myös lisävaruste ja se maksaa 149 euroa.

    OnePlus kertoo, että Pad 2 -tablettiin on tulossa joukko tekoälyominaisuuksia hieman myöhemmin tänä vuonna ohjelmistopäivityksen myötä. AI Toolboxin mukana käyttäjä voi muuttaa tallennetun äänen tekstiksi ja luoda ytimekkäitä yhteenvetoja tekoälyä hyödyntäen. AI Eraser mahdollistaa ei-toivottujen objektien poistamisen valokuvista. Tämäkin ominaisuus tulee käyttöön myöhemmin päivityksen myötä.

    Hei! Luitko jo tämän?

    Samsungin uusin ja kallein älykello Galaxy Watch Ultra havaitsee uniapnean oireet: Näin se toimii

    Tagit: tablet  OnePlus Pad 2  
      Takaisin
    0 kommenttia:
    Kommentoi: