• Suosittu Oura-sormus uudistui: Oura Ring 4 kertoo, milloin on paras aika tulla raskaaksi

    Ouran älysormus tulee saataville kuudessa värissä.

    Suomalainen Oura on kertonut uusimmasta, neljännen sukupolven älysormuksestaan. Yhtiö on tekemässä suuria muutoksia sekä sormukseen että sitä ohjaavaan sovellukseen.

    Oura Ring 4:n hinta alkaa 399 eurosta (musta ja hopea väri). Tarjolle tulee myös 449 euron hintainen malliversio (Stealh ja harjattu hopea) sekä kallein 549 euron hintainen versio (kulta ja ruusukulta). Ostaja saa sormuksen mukana kuukauden Oura-jäsenyyden, jonka jälkeen tilauksen hinta on 5,99 euroa kuukaudessa tai 69,99 euroa vuodessa.

    Uusi sormusversio on aikaisempaa ohuempi, tarkempi ja saatavilla useammassa koossa. Päällisin puolin sormus ei näytä merkittävästi erilaiselta verrattuna edelliseen malliversioon. Uusi sormus on kuitenkin kokonaan valmistettu titaanista (edellinen sormus oli sisältä epoksilla päällystetty).

    Kaikki uudet Oura Ring 4 -sormukset ovat täysin pyöreitä, kuten nykyiset Horizon-mallit, eikä niissä näin ollen ole enää litteää reunaa. Antureiden kohollaan olevat, kupolimaiset suojukset on poistettu. Uudessa mallissa ne on upotettu sormuksen sisään.

    Ohjelmisto on saanut enemmän uusia ominaisuuksia. Valmistajan mukaan uusi algoritmi lisää niin sanottujen signaalireittien määrän aikaisemmasta kahdeksasta kahteentoista. Tämä parantaa sormuksen anturien tiedon keräämistä erilaisista sormista. Jatkossa sormus pystyy siis keräämään tietoa aikaisempaa tarkemmin.

    Ouran mukaan uusi algoritmi parantaa signaalin laatua 120 prosenttia ja veren happisaturaation seurannan tarkkuutta 30 prosenttia. Lisäksi algoritmi vähentää sydämen sykkeeseen liittyviä tietoaukkoja päiväsaikaan 7 prosenttia ja yöaikaan 31 prosenttia. Algoritmin uusiminen näkyy myös akun kestossa: virtaa riittää enintään kahdeksan päivän käyttöön.

    Oura Ring 4:n voi hankkia kokoluokissa 4–15, kun aikaisemmin kokoja oli tarjolla kokoluokissa 6–13. Ouran mukaan asiakaskuntaan on tullut enemmän naisia, joten pienempien kokojen kysyntä on kasvanut.

    Ouran sovellus on saanut viime aikoina uusia ominaisuuksia kuten stressiseurannan, lisääntymisterveyden ja sydänterveyden seurannan. Uusi sovellus käsittää kolme osaa: Tänään, Elintoiminnot ja Terveys. Tänään-välilehti on dynaaminen yhteenveto biometrisistä tiedoista, elintoiminnot-välilehdeltä käyttäjä voi tutkia tarkemmin mitattuja arvoja ja pisteitä, ja terveys-välilehti keskittyy pitkäaikaisiin trendeihin. Sovelluksessa on uudistettu päivittäisen stressitason mittaus, joka lisää automaattisen aktiivisuuden tunnistuksen yhteensä 40:lle eri aktiviteetille. Sormus ennustaa parhaan ajankohdan ”hedelmällisyysikkunalle” henkilölle, joka yrittää tulla raskaaksi. Oura painottaa, ettei kyseistä ominaisuutta ole tarkoitettu ehkäisymenetelmäksi.

    Hei! Luitko jo tämän?

    Epäily heräsi: Metan tekoälylasit ovat potentiaalinen tietoturvariski

    Tagit: Oura Ring 4  älysormus  
      Takaisin
    0 kommenttia:
    Kommentoi: