• Tässä on Apple Watch Series 10: Näyttö kasvoi, paino keveni ja lataaminen nopeutui

    Apple Watch uudistui.

    Apple on esitellyt tänään uutuustuotteitaan. Pääjohtaja Tim Cookin käynnistämässä virtuaalisessa tilaisuudessa esiteltiin ensimmäisenä Apple Watch Series 10 eli uusin malliversio maailman suosituimmasta älykellosta.

    Kymppiversion näyttö on tähän asti isoin, mitä Apple Watcheissa on nähty. Perusversiossakin se on hieman suurempi kuin viime vuonna esitellyssä Ultra-mallissa. Näyttöpinta-alaa on 30 prosenttia enemmän kuin aikaisemmassa malliversiossa. Kellossa käytetään laajakulmaista oled-näyttöä ensimmäisen kerran Applen kellohistoriassa. Teknologialla on valmistajan mukaan parannettu näytön kirkkautta 40 prosenttia.

    Ulkoisesti kellossa on kiillotettu alumiinikuori. Värivaihtoehtoina ovat Jet Black (kiiltävä musta), ruusukulta ja perinteinen harmaa alumiini.

    Uutta on myös aikaisempaa ohuempi muotoilu: Kellolla on paksuutta 9,7 millimetriä.

    Apple Watch 10:n kaiutinelementti on kokonaan uudistettu. Nyt ääntä voi toistaa suoraan kellon kaiuttimesta ilman kuulokkeita.

    Kello on vesitiivis 50 metriin. Siinä on Applen tähän asti nopein langaton lataus: Valmistajan mukaan akku täyttyy 30 minuutissa nollasta 80 prosentin varaukseen.

    Apple käytti esittelyssään runsaasti aikaa kellon terveysominaisuuksien esittelyyn.

    Laite mittaa ihon lämpötilan nukkumisen aikana. Ominaisuudesta on etua muun muassa naisen kuukautiskierron seuraamisessa. Kellon luvataan aistivan myös riskiä uniapnealle: se tarkkailee hengityksen epätasaisuutta ja tarvittaessa varoittaa käyttäjää mahdollisesta uniapneasta.

    Uusi Apple Watch on tilattavissa heti ja saatavilla 20. syyskuuta.

    Apple tuo markkinoille uuden version myös Ultra-mallista. Ultra 2:ssa on Applen mukaan tähän asti tarkin gps-vastaanotin. Se on suunniteltu erityisesti aktiivisille kuntoilijoille ja urheilun harrastajille. Kello muun muassa kertoo käyttäjänsä palautumisen tasosta ja helpottaa näin harjoitusten suunnittelua. Ultran 2:n myötä käyttäjä saa offline-kartat navigointiominaisuudella.

    Hinnat:

    Apple Watch Series 10, 42 mm, GPS: alkaen 469 euroa

    Apple Watch Series 10, 42 mm, GPS + Cellular: alkaen 589 euroa

    Apple Watch Series 10, 46 mm, GPS: alkaen 499 euroa

    Apple Watch Series 10, 46 mm, GPS + Cellular: alkaen 619 euroa

    Titaanikuoriset mallit:

    Apple Watch Series 9, 42 mm, GPS + Cellular: alkaen 829 euroa

    Apple Watch Series 9, 45 mm, GPS + Cellular: alkaen 879 euroa

    Apple Watch Ultra 2, GPS + Cellular: 929 euroa

    Hei! Luitko jo tämän?

    Koeajossa Peugeot E-3008 GT: Komea ulkoa ja sisältä, mutta maksaako se liikaa?

    Tagit: Apple  Apple Watch 10  älykello  
      Takaisin
    0 kommenttia:
    Kommentoi: