• Tässä on odotettu Barbie-puhelin: Tarjoaa digitaalisia hyvinvointivinkkejä

    HMD on lanseerannut Barbie Phone -simpukkapuhelimen.

    Söpö, pienikokoinen simpukkapuhelin, joka on suunniteltu vähempään scrollailuun ja enempään hauskanpitoon.”

    Näin HMD kuvailee tiedotteessaan Barbie-älypuhelintaan, jonka tiedot ennättivät jo vuotaa julkisuuteen kiinalaiselta TENAA-viranomaiselta elokuun alkupuolella.

    Kyseessä on simpukkapuhelin, joka ei edusta edistyneintä teknologiaa, mutta jolle voi povata menestystä etenkin Barbie-fanien keskuudessa. Viestintä puhelimella onnistuu perinteisillä tekstiviesteillä.

    HMD:n mukaan puhelin tarjoaa käyttäjälleen muun muassa ”hyvinvointivinkkejä, rauhoittavia ääniä ja self-care-muistutuksia”. Käytännössä vinkit keskittyvät ”digitaalisen tasapainon” säilyttämiseen ja meditaatioon.

    Puhelimessa on tyylin mukaisesti vaaleanpunainen näppäimistö, johon on piilotettu pimeässä hohtavia kuvioita. Laitteen voi koristella mukana tulevilla timanttitarroilla.

    Barbie-teemaa jatkaa ”Hei Barbie” -ääni, jonka käyttäjä kuulee aina käynnistäessään puhelimensa.

    Nostalgiaa edustavat myös vaihdettavat puhelimen kuoret. Pakkauksen mukana tulee kaksi vaihtoehtoista suojakuorta: vuoden 1992 ikonisen Totally Hair Barbie -nuken värilliset pyörteet ja ”shooting heart”-kuoret. Pakkauksessa on lisäksi pienet Barbie-nuken kokoiset Malibu-rullaluistimet, jäätelötuutti, palmu ja aurinkolasit. Ulkoisen olemuksen kruunaa Barbie-helmihihna.

    Barbie-puhelimen lanseerauksen taustalla on älypuhelinvalmistajan toive siitä, että käyttäjät ottaisivat välillä paussia älypuhelimistaan.

    ”Viime vuosina yhä useammat GenZ-nuoret ympäri maailmaa ovat innostuneet kokeilemaan digipaussia. He haluavat aktiivisesti rajoittaa ruutuaikaansa ja olla välillä offline. Vuodesta 2021 lähtien ystävien kanssa netissä puhuminen on vähentynyt 13 prosenttia, kun taas ystävien tapaaminen kasvokkain on kasvanut 28 prosenttia”, HMD:n tiedotteessa kirjoitetaan.

    Barbie Phone -puhelin on kehitetty yhteistyössä Mattelin suunnittelutiimin kanssa. HMD:n Nokia-kytköksistä muistuttaa vanha kunnon matopeli.

    Hei! Luitko jo tämän?

    Katso video: Mazda toi Wankel-moottorin takaisin, ja se voi hämmentää

    Tagit: HMD  Barbie-puhelin  Mattel  
      Takaisin
    0 kommenttia:
    Kommentoi: