• Älä odota Applen taittuvanäyttöistä uutuutta vielä tänä vuonna: Huhut kiihtyvät

    Huhut povaavat taittuvanäyttöistä MacBookia viimeistään vuonna 2026.

    Siinä missä moni kilpailija on jo esitellyt taittuvanäyttöisiä mobiililaitteita, Apple on pysynyt suunnitelmistaan hiljaa, eikä taittuvia näyttöjä ole amerikkalaisyhtiöltä nähty.

    Markkinahuhujen mukaan ei tulla näkemäänkään, ainakaan ennen ensi vuotta, jolloin Applelta aikaisintaan odotetaan taittuvanäyttöistä MacBookia, jossa ei olisi useimmista tämän hetken taittuvista laitteista tuttua taitosta näyttöjen saumakohdassa.

    Markkinoilla ennakoidaan, että Apple tekisi yhteistyötä korealaisen LG:n kanssa. Tavoitteena olisi 20,2-tuumainen taittuva näyttö. On mahdollista, että kyseistä uutuutta varten kehitteillä olisi kokonaan uusi M5-siru.

    Selvää on, että etenkin Applen ollessa kyseessä taittuvanäyttöinen tehokannettava olisi kaikkea muuta kuin edullinen. Muun muassa Gizmodo.com -sivusto ennakoi analyysilähteisiin viitaten, että Applen tavoitteena on myydä yli miljoona taittuvanäyttöistä kannettavaa.

    Nähtäväksi jää, miten kilpailijat onnistuvat kehittämään omia taittuvia laitteitaan parissa vuodessa.

    Applen veto kannettavien tietokoneiden markkinoilla ei ole ollut viime aikoina takavuosien veroista. Tänäkin vuonna yhtiön myyntimäärät ovat kasvaneet vain marginaalisesti. Samaan aikaan myös iPhone-myynti on sakannut.

    Lähde: Gizmodo

    Hei! Luitko jo tämän?

    Kia julkisti virallisesti EV3-mallin: Huomio kiinnittyy pitkään toimintamatkaan

    Tagit: Apple  taittuva näyttö  MacBook  
      Takaisin
    0 kommenttia:
    Kommentoi: