• HMD esitteli ”mullistavan” Skylinen, jonka voi korjata itse

    HMD:n (Human Mobile Devices) uutuuspuhelimessa on 108 megapikselin kamera.

    Aikaisemmin vain HMD:nä tunnettu Human Mobile Devices on esitellyt premium-luokkaan asemoidun älypuhelimen Skylinen, jota se kutsuu tiedotteessaan "mullistavaksi".

    Laitteen erikoisuutena on itsekorjattavuus, eli toisin sanoen käyttäjän ei välttämättä tarvitse viedä laitettaan huoltoon sen rikkouduttua. Takakannen voi avata ruuvaamalla, minkä jälkeen näytön voi vaihtaa uuteen. Myös latausporttien, takakannen ja akun vaihto onnistuu ilman kiikuttamista huoltoliikkeeseen. Korjattavuuden ansiosta laite voi kestää käytössä pidempään. Ennen Skylineä korjattavuus esiteltiin Nokia G22-mallissa.

    HMD:n mukaan Skylinen rakenteessa sisäistä ruuvikäyttöistä mekanismia, joka nopeuttaa purkamista.

    Skylinessä on 50 megapikselin etukamera, joka on varustettu automaattisella tarkennuksella ja katseenseurantaominaisuudella. Kamerassa on sisäänrakennettu "selfie-ele"-toiminto, jonka ansiosta käyttäjä voi aktivoida kameran käsieleillä. Videoselfie onnistuu 4K-laadulla.

    Laitteen takapuolella on 108 megapikselin hybridi OIS-kamera, joka mahdollistaa ultralaajakulmaisten maisemakuvien ottamisen.

    Skylinen myötä HMD esittelee uuden, elokuussa julkaistavan Digital Detox -tilan, jossa voi hallita sovelluksien ja yhteystietojen käyttöä esimerkiksi silloin, kun käyttäjä ei halua niiden häiritsevän työntekoa.

    Skylinessa on 48 tuntia kestävä akku ja Qi2-magneettilataustoiminto langattomille latausasemille.

    Uutuus tulee tarjolle alkaen 499 euron hinnalla. Kalleimman, 12 gigan keskusmuistilla ja 256 gigan tallennustilalla varustetun mallin hinta on 599 euroa.

    Hei! Luitko jo tämän?

    OnePlus esitteli Pad 2 -huipputabletin: Yllätys akun kestossa

    Tagit: HMD Skyline  älypuhelin  HMD  
      Takaisin
    0 kommenttia:
    Kommentoi: