• Samsungin taittuvien huippu-uutuuksien tiedot vuotivat: Tämä Galaxy Z Fold 6:sta ja Galaxy Z Flip 6:sta tiedetään

    Samsung esittelee uutuudet virallisesti ensi viikolla Pariisissa Unpacked-tapahtumassa.

    Luotettavana vuotajana tunnettu Evan Blass on uutisoinut etukäteen Samsungin tulevista uutuuksista.

    Luvassa on kaksi älypuhelinuutuutta: Galaxy Z Fold 6 ja Galaxy Z Flip 6. Taittuvanäyttöinen Fold-malli tuo mukanaan muun muassa 1,5-kertaisesti kirkkaamman näytön, 18 prosenttia nopeamman prosessorin ja pidemmän akunkeston. Blassille vuodettujen tietojen mukaan laitteen akussa riittää potkua 23 tunnin videotoistoon ja 77 tunnin musiikin kuunteluun.

    Fold 6:n kameran zoomin kuvanlaatua on parannettu ja laite kestää pölyä paremman IP-luokituksen ansiosta. Laite on suojattu uusimmassa Gorilla Glass Victus 2:lla sekä etu- että takapuolelta.

    Uutuuden muotoilu ei ole muuttunut merkittävästi verrattuna viitosmalliin. Laite on Blassin tietojen perusteella kuitenkin hieman ohuempi ja kevyempi.

    Flip-malliston kuudes sukupolvi tuo mukanaan muun muassa uuden 50 megapikselin pääkameran aikaisempaa malliversiota paremmalla hämäräkuvausominaisuudella. Akun koko on kasvanut 4 000 milliampeerituntiin, mikä näkyy pidemmässä virrankestossa: videonkatselussa akku kestää 23 tuntia aikaisempaan 20 tuntiin. Näytön koko on pysynyt ennallaan (3,4 tuumaa edessä, 6,7 tuumaa päänäytössä).

    Molempien laitteiden uudistukset vaikuttavat maltillisilta, mutta etenkin akun keston paraneminen on tervetullut uutinen.

    Hei! Luitko jo tämän?

    Huh, nyt on sähköauton lataus nopeaa: Et ehdi syödä edes lounasta

    Tagit: Samsung Galaxy Z Flip 6  Samsung Galaxy Z Fold 6  älypuhelin  
      Takaisin
    0 kommenttia:
    Kommentoi: