• Suomalaiskeksintö myyntiin rapakon takana: Tämä kaiutin ei sääoloja hätkähdä

    Kaiutin toimii myös taskulamppuna.

    Suomessa kehitetty, maailman ainoa kuumaa, kylmää ja kosteutta kestävä langaton Bluetooth-kaiutin ZONE on tullut myyntiin Yhdysvalloissa. ZONE-kaiutinta valmistava Northern Pails Oy on sopinut kaiuttimen jakelusta USA:ssa yhden alansa johtavan sauna- ja kylpylätuotteiden myyjän kanssa.

    – Ensimmäinen usean sadan kappaleen erä kaiuttimia on jo toimitettu jakelijalle USA:ssa. Myös markkinointi siellä on jo alkamassa. Pian nähdään, kuinka kaiuttimet tekevät kauppansa yhdysvaltalaisille asiakkaille, Northern Pailsin toimitusjohtaja ja kaiuttimen ideoinut Jarno Voutilainen sanoo yhtiön tiedotteessa.

    ZONE on jo aiemmin ollut myynnissä muun muassa Ruotsissa, Saksassa ja Italiassa. Parhaillaan käydään lisäksi neuvotteluita kaiuttimen jakelusta Japaniin.

    ZONE-kaiuttimella voi kuunnella musiikkia tavanomaisten olosuhteiden lisäksi myös esimerkiksi kuumassa saunassa, porealtaalla tai pakkasessa.

    – Kaiutinta voi käyttää valaistuksensa sekä maljamaisen muotoilunsa ansiosta myös saunakiuluna, säilytysastiana tai esimerkiksi juomien jäähdyttämiseen, yhtiön markkinointipäällikkö Jari-Matti Kärkiö kertoo.

    ZONE on patentoitu ja mallisuojattu, ja se on saanut arvostetun Design from Finland -merkin.

    ZONE on suunniteltu kestävää kehitystä ajatellen. Sen rakenne on modulaarinen, ja osat ovat tarvittaessa helposti vaihdettavissa.

    Kaiuttimen pohjassa on liiketunnistinvalaistus, minkä ansiosta laitetta voi käyttää pimeässä taskulampun tapaan. Kaiuttimen paino on 2,1 kilogrammaa.

    Hei! Luitko jo tämän?

    Käyttäjät väittävät: Uusin Apple Watch ennakoi sairastumisen

    Tagit: ZONE  kaiutin  Northern Pails Oy  
      Takaisin
    0 kommenttia:
    Kommentoi: