• Suunnolta tuoteuutisia: ”Olemme ylpeitä, miten pieneksi olemme kellon saaneet”

    Uutuuskellon akussa riittää virtaa pisimmillään viideksi päiväksi.

    Suunto on esitellyt Race S -urheilukellon, jonka valttikortti on pieni koko.

    – Suunto Race S -kello sopii monenlaisiin tarpeisiin ja tyyleihin aina hienovaraisen hillitystä vauhdikkaampiin kisailmeisiin. Kellon pieni koko tekee siitä kevyen ja mukavan käyttää arkena ja pidemmillä kisamatkoilla. Olemme ylpeitä siitä, miten pieneksi olemme kellon saaneet tinkimättä sen huippuluokan suorituskyvystä”, Suunnon muotoilujohtaja Mikko Ahlström kertoo yhtiön tiedotteessa.

    Race S -urheilukello sisältää yhteensä yli 95 valmista urheilutilaa polkujuoksusta pyöräilyyn ja uinnista joogaan. Kellossa on AMOLED-näyttö, jonka kirkkauden pitäisi riittää näytön lukemiseen myös auringonpaisteessa. Kellon kaikki kuusi erilaista versiota on valmistettu ruostumattomasta teräksestä.

    Race S -kello tarjoaa käyttäjälle kuormituksen, edistymisen ja palautumisen seurannan. Sykevälivaihtelun seuranta toimii autonomisen hermoston tasapainon indikaattorina ja tarjoaa tietoa yleisestä terveydestä ja stressitilasta. Kellosta löytyy lisäksi työkaluja arkisen hyvinvoinnin seurantaan: se mittaa päivittäiset askeleet, kalorit, sydämen sykkeen ja unenlaadun. Lisäksi kello mahdollistaa harjoittelutietojen vertailun suhteessa kuukautiskiertoon.

    Kellon mukana käyttäjä saa ilmaiset offline-kartat sekä GNSS-satelliittipaikannuksen. Barometrin ansiosta kello näyttää korkeuslukeman ja myrskyhälytykset.

    Kellon akulle luvataan enintään 30 tunnin kesto tarkimmalla GPS-asetuksella. Akunkestoa voi pidentää säätämällä GPS-asetuksia. Retkitilassa (Tour) kellon akku voi kestää valmistajan mukaan viisi päivää.

    Suunto Race S -urheilukello tulee myyntiin Suunnon verkkokauppaan ja jälleenmyyjille 25. kesäkuuta alkaen 349 euron hintaan. Kello on yhteensopiva Suunnon lisävarusteina myytävien rannekkeiden kanssa.

    Hei! Luitko jo tämän?

    Apple CarPlay näkyy jatkossa kaikilla auton näytöillä: Näin se muuttuu

    Tagit: Suunto  Suunto Race S  urheilukello  
      Takaisin
    0 kommenttia:
    Kommentoi: