• Tästä on kyse Metan Imagine Me -tekoälyominaisuudessa

    Metan tekoälytoiminto mahdollistaa uudenlaiset selfiet.

    Meta AI on Metan omistama amerikkalainen yritys, joka kehittää tekoälyä sekä lisätyn ja keinotekoisen todellisuuden teknologioita. Kuluneella viikolla Meta AI kertoi tuovansa lähiaikoina käyttäjille Imagine Me -tekoälyominaisuuden, joka helpottaa selfieiden ottamista.

    Ominaisuus tarvitsee käyttäjästä kolme eri kulmista (suoraan edestä, oikealta ja vasemmalta) otettua selfie-kuvaa, minkä jälkeen se muuttaa kuvassa olevan henkilön esimerkiksi gladiaattoriksi tai jalkapallon pelaajaksi. Käyttäjä voi myös pyytää tekoälyä muuttamaan kuvan fiktiiviseksi tai kuvitelluksi henkilöksi. Lopputulos on yllätys. Tekoälyn antamaa lopputulosta voi muuttaa tekstikehotteella.

    Meta lupailee elokuun aikana Instagramiin ”Edit with AI” -nappia, jonka kaikki ominaisuudet eivät vielä tässä vaiheessa ole tiedossa.

    Imagine Me -ominaisuus tulee käyttöön Metan tuotteissa eli Facebookissa, Instagramissa, Messengerissä ja WhatsAppissa. Toiminnallisuutta voi käyttää esimerkiksi tarinoissa, kommenteissa ja postauksissa.

    Google on tuomassa omaa vastaavaa ominaisuutta YouTuben Shorts-videoihin, joissa käyttäjä voisi jatkossa simuloida itsensä ”green screenin” eteen, mikä mahdollistaa taustan muuttamisen halutuksi, vaikkapa vuoristoksi tai vesiputoukseksi.

    Hei! Luitko jo tämän?

    Elon Musk: Tesla-robotti tulee myyntiin vuonna 2026

    Tagit: Meta  Imagine Me  tekoäly  
      Takaisin
    0 kommenttia:
    Kommentoi: